DPF-PESUPALVELU

Raskashuolto Servisepät Oy tarjoaa raskaan kaluston huolto- ja korjauspalveluita sekä DPF-suodattimien puhdistuksia Jyväskylässä. Puhdistamme kaikkien automerkkien DPF-suodattimet tehokkaasti ja ekologisesti.  

Varaa aika DPF-suodattimen puhdistukseen! 

Tukkeutunut DPF-suodatin voi aiheuttaa isoja ongelmia dieselmoottorin toimintaan 

DPF-suodattimen eli hiukkassuodattimen tehtävänä on suodattaa noki pois pakokaasusta. Liiallinen noen kertyminen aiheuttaa suodattimen tukkeutumisen ja estää pakokaasujen vapaan virtauksen. Tukkeutunut DPF-suodatin johtaa moottorin tehon heikkenemiseen, erityisesti kiihdytyksissä ja raskaissa kuormitustilanteissa ja saattaa aiheuttaa merkittäviä haittoja raskaalle kalustolle.  

Tukkeutunut suodatin voi myös aiheuttaa polttoaineen kulutuksen kasvua, sillä moottori joutuu työskentelemään kovemmin säilyttääkseen tarvittavan tehon. Tämä taas voi aiheuttaa moottorin ylikuumenemista ja pahimmassa tapauksessa siitä johtuvia vakavia vaurioita moottoriin. Tukossa oleva DPF-suodatin sytyttää myös moottorin vikavalon, jolloin auto hylätään katsastuksessa. 

Tuomalla auton säännöllisesti meille DPF-suodattimen puhdistukseen, varmistat moottorin virheettömän toiminnan ja taloudelliset ajokilometrit. Ota yhteyttä ja varaa aika! 

DPF-pesun jälkeen hiukkasuodattimesta tulee uutta vastaava 

Käytössämme on uusi ja erittäin tehokas DPF-pesuri, jolla pystymme pesemään kaikkien automerkkien raskaan kaluston DPF-suodattimet. Pesussa suodatin irrotetaan pakokaasujärjestelmästä ja asetetaan pesukoneeseen, joka mittaa suodattimen vastapaineen ja läpivirtauksen. Pesu kestää 1–4 tuntia suodattimesta riippuen.  

Pesun jälkeen laite mittaa DPF-suodattimen vastapaineen ja läpivirtauksen uudestaan, ja asiakkaalle saadaan selkeät fyysiset arvot, kuinka tukossa suodatin oli pesuun tullessaan ja kuinka puhdas se on pesun jälkeen. DPF-suodatin on pesun jälkeen kuin uutta vastaava – ja hinta vain murto-osa uuden hiukkassuodattimen hinnasta. 

Kaiverramme jokaiseen meillä pestyyn DPF-suodattimeen sarjanumeron, joka sisältää mm. historiatiedot pesujen ajankohdista. Näin on helppo seurata esimerkiksi, paljonko yhdellä pesulla on ajettu ja millaisia säästöjä DPF-pesu on tuonut, suodattimen uusimiseen verrattuna. 

Lue lisää DPF-suodattimen pesusta! 

Käytämme DPF-pesuissa ympäristöystävällisiä pesuaineita 

DPF-suodattimen pesu on tällä hetkellä ympäristöystävällisin ja tehokkain tapa saada hiukkassuodatin uutta vastaavaan kuntoon. Käytämme pesussa ympäristöystävällisiä pesuaineita ja pesukoneessamme on karkea- ja hienosuodattimet, joihin kaikki noki ja tuhka jäävät. Nämä vaihdettavat suodattimet kierrätämme käytön jälkeen asianmukaisesti. 

Lakimuutos voi tuoda tuntuvat sakot – huolehdi DPF-suodattimen puhdistuksessa ajoissa 

Mikäli ajoneuvon päästölaitteita on manipuloitu, joko teknisesti tai ohjelmallisesti, siitä voidaan rangaista 1.6.2024 voimaan astuneen ajoneuvolain § 195 mukaisella liikennevirhemaksulla jopa 30 000 euroon asti. Tämän lisäksi ajoneuvo tulee palauttaa sellaiseen kuntoon, kuin se on tyyppihyväksytty, tämä kulu on usein tuhansia euroja.

DPF-suodattimen puhdistuksen hinta on vain murto-osa uuden suodattimen hinnasta 

DPF-suodattimen puhdistaminen on huomattavasti edullisempaa kuin sen vaihtaminen uuteen. Maksat vain murto-osan uuden suodattimen hinnasta. Raskaan kaluston DPF-suodattimen puhdistuksen hinnat ovat alkaen 350 €.  

Pyydä tarkempi hinta-arvio!  

Yhteystiedot:

puh. 044 722 0838
kari.lehto@servisepat.fi

Palokärjentie 6, 40320 Jyväskylä